Spellingoefenen.nl: Spelling oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8
Taaloefenen.nl: Taal oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8
Sommenoefenen.nl: Sommen oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8 Redactiesommen.nl: Cito rekenen met verhaaltjessommen

Oefen je woordenschat met een spelletje!


Boatrace

Je racet met je boot tegen andere spelers. Maak je boot steeds beter en sneller of koop een hele nieuwe boot! Natuurlijk kost dat wat dus er moet eerst geld verdiend worden door bij een westrijd de eerste, tweede of derde plek te halen. Succes!

Crab Attack

Bij dit spelletje bestuur je een krab om missies uit te voeren. Om die missies te halen moet je zuinig zijn op de kogels! Je schiet met ieder schot zoveel mogelijk vogels tegelijk uit de lucht. Het wordt steeds moeilijker en er komen steeds andere vogels met speciale skills. Hoever kom jij?

Plastic Mania

Heb je weleens gehoord dat er allerlei rommel en plastic in onze oceanen drijft? Jij mag bij dit spelletje helpen met opruimen. Zorg ervoor dat je zó goed opruimt dat de vissen naar de overkant kunnen zwemmen. Als ze aan de overkant komen, verdien je punten. Maar laat de vissen niet terug zwemmen, want dat kost je levens!

Ocean Match

Je probeert bij dit spelletje steeds 3 figuren op een rij te krijgen. Je krijgt in elk level een opdracht om een aantal figuurtjes te sparen. In hogere levels komen er steeds meer figuren bij waardoor het moeilijker wordt. Succes!

Pearl Bouncer

Er gebeurt bij dit spelletje veel tegelijk. Je stuurt de octopus om de parels terug te kaatsen maar ondertussen is het ook heel interessant om de 'power ups' te vangen. Daarmee krijg je allerlei effecten die je kunnen helpen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Houd jij het hoofd koel?

Super Turtle

Probeer Super Turtle door de levels te sturen en verzamel daarbij zoveel mogelijk munten. Om naar een volgend level te kunnen moet je eerst de opdrachten maken. De geldkist is interessant! En kijk uit voor de vissen en krabben, die maken het je steeds moeilijker. Verdedig je door de spatiebalk te gebruiken.