Spellingoefenen.nl: Spelling oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8
Taaloefenen.nl: Taal oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8
Sommenoefenen.nl: Sommen oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8 Redactiesommen.nl: Cito rekenen met verhaaltjessommenJe woordenschat oefenen!

Hoe groot is jouw woordenschat? Het is belangrijk om woordenschat te oefenen en zo een steeds grotere woordenschat te krijgen. Op deze pagina vind je heel veel mogelijkheden om te oefenen. Je kunt online oefenen, een spelletje spelen en ook werkbladen met leuke puzzels printen! Of je nu in groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 of groep 8 zit, je vindt hier wat je nodig hebt om de betekenis van steeds meer woorden te leren!

Oefen je woordenschat online!

Bij deze oefening maak je 15 opgaven. Er wordt steeds een zinnetje gevraagd. Aan jou de taak om het juiste woord hierbij te zoeken. Aan de belletjes kun je zien hoe ver je bent om een volgende vis te verdienen. De verdiende vissen zwemmen rond. Zo wordt het steeds gezelliger in jouw aquarium!


oefenen

Spelend woordenschat leren!

Spelen en leren, dat is wat je hier kunt doen. Zo blijft het oefenen van je woordenschatpakket leuk! Er is nu nog maar 1 spelletje. Dat worden er binnenkort meer!


spelen

Print werkbladen en oefen je woordenschat op papier!

Soms is een werkblad een goede manier om te oefenen. Hier zijn verschillende puzzels te printen; een woordzoeker en een kruiswoordraadsel. Ook zijn er woordkaartjes te printen om eigen spelletjes of opdrachten mee te doen. Een mooie klaaropdracht voor op school of extra oefenmateriaal voor thuis!


printen