Spellingoefenen.nl: Spelling oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8
Taaloefenen.nl: Taal oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8
Sommenoefenen.nl: Sommen oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8 Redactiesommen.nl: Cito rekenen met verhaaltjessommenBlog - Samengesteld door onze partnersMaak taal leuk voor je kinderen om te leren

geplaatst op 22 januari 2024

Dat het voor een kind belangrijk is om taal te leren begrijpen, lezen en schrijven weet iedereen. Toch heeft niet ieder kind hier evenveel interesse in en loopt het daardoor tegen een taalontwikkelingsachterstand aan. Gelukkig wordt daar, onder andere op school, veel aandacht aan besteed. Maar je kunt als ouder ook zelf een handje helpen.

Moeite met je jas uitzoeken? Zo doe je dat!

geplaatst op 6 november 2023

Jassen: ze zijn er in allerlei vormen, maten en stijlen. Van stijlvolle lentejacks tot warme wintercoats, het juiste jasje kan een outfit compleet maken en tegelijkertijd functionaliteit bieden.

Hoe je je theorie moet leren

geplaatst op 6 juli 2023

Heb je je ooit afgevraagd hoe je effectief voor je theorie-examen moet leren? Het kan een uitdagende taak zijn, vooral als het gaat om de complexe onderwerpen zoals verkeersregels en veiligheidsmaatregelen.

De voordelen van online woordenschat oefenen voor kinderen

geplaatst op 1 juli 2023

Stel je eens voor: een groepje kinderen zit samen aan tafel, laptops voor zich, gefocust en enthousiast. Ze zijn druk bezig met het oefenen van woordenschat, maar in plaats van traditionele werkboeken en flashcards, gebruiken ze een interactief online platform.

Zinsdelen oefenen op een leuke manier

geplaatst op 22 juni 2023

Heb je je ooit afgevraagd hoe je op een leuke en boeiende manier zinsdelen kunt oefenen met je kinderen? Wanneer kinderen zinsdelen begrijpen kunnen ze een stevige grammaticale basis in de Nederlandse taal. Het goede nieuws is dat het oefenen van zinsdelen helemaal niet saai of vervelend hoeft te zijn.